Hei joogaväki!

Syyskausi on käynnistynyt, ja elokuu on tuonut salillemme uusia harrastajia sekä vanhoja tuttuja.

Tuntitarjontaa on varsin mukavasti. Vakiona löytyvät omaan tahtiin tehtävät mysore-harjoitukset maanantaina Marjutin ja keskiviikkona Petrin avustamana. Tiistana on vuorossa Saijan ja torstaina Katjan ohjatut tunnit. Lisäksi meiltä löytyy aamu-mysorea säännöllisen epäsäännöllisesti tiistaisin ja torstaisin sekä vaihtelevia tunteja perjantaisin. Kannattaa seurailla salin kalenteria! Samalta sivulta löydät harjoitusten kuvaukset sekä hintatiedot. Tunneille on rajallinen määrä paikkoja, ja ne varataan ja perutaan varausjärjestelmän kautta.

Syksyn ensimmäinen aloituskurssi on jo päässyt hyvään vauhtiin. Perjantaina 3.9. alkaa seuraava aloituskurssi, jolle mahtuu ja ehtii vielä ilmoittautua.

Viikonloppuna 30.–31.10. on tarjolla spesiaaliherkkuna astanga-intensiivi, jossa pääsemme Marjutin opastuksella sukeltamaan sisälle vinyasaan ja muihin astangajoogan saloihin. Kurssin hinta on edullinen ja yhdistyksemme jäsenille vieläkin edullisempi 😉 Suunnitteilla on muitakin viikonloppuekstroja, aiheita saa toivoa ja ehdottaa.

Toivotaan, että pikkuhiljaa pääsisimme siirtymään uuteen normaaliin, kun rokotukset edistyvät. Edelleen pitää kuitenkin malttaa noudattaa varovaisuutta ja hyvää hygieniaa, että pysymme kaikki terveinä ja salilla olisi miellyttävä olla. Kannattaa myös tiedustella yksityistunteja, jos tarvitset väljyyttä ja yksilöllisempää ohjausta. Yhdistyksen jäsenet saavat myös käydä ilmaiseksi harjoittelemassa salillamme silloin kun kalenterissa ei näy varauksia.

Salimme on kotoisa ja tilat kompaktit. Hyvin sinne kuitenkin mahdumme, kun muistamme kunnioittaa toistemme rauhaa ja jutella hissukseen. Yhteiseloamme ja maailmaakin parantaa myös roskien lajittelu: salin keittokomeron alakaappiin on kesän aikana järjestetty paikat erilaisille jätteille ♻

Leppoisaa syksyä kaikille 🙏🏻

Minna & hallitus

Artikkelia on muokattu 27.8.2021: astanga-intensiivin ajankohta on siirretty yleisön pyynnöstä 4.–5.9. > 30.–31.10.