Astanga-intensiivi

Ladataan Tapahtumat

Lauantain ohjelma:

Vinyasa; hengityksen ja liikkeen yhteispeli asanaharjoituksessa

Tutkitaan erilaisten harjoitteiden avulla, kuinka hengitys liittyy kehon toiminnallisuuteen ja kuinka hengityksen, ja sen kautta myös liikkeen, täysi potentiaali voisi löytyä asanaharjoituksessa. Kuinka hengitystä voi ”käyttää” asanaharjoituksessa ja kuinka löytää sopiva hengitys eriluonteisissa asanoissa.

Johdanto ja keskustelua aiheesta Astangajooga perinne; Astangajooga Sri K. Pattabhi Joisin mukaan ja Patanjalin Astangajooga. Mistä ne tulevat, mitä pitävät sisällään ja mitä tekemistä niillä on toistensa kanssa vai onko mitään? Keskustelu saa alustuksen jälkeen rönsyillä porukan kiinnostuksen mukaan ihan käytännöllisellä(kin) tasolla, eli mukaan on erittäin tervetullut, vaikka aihe olisi vielä ohutta yläpilveä 😉

Sunnuntain ohjelma:

Kerrataan ja jatketaan siitä mihin lauantaina jäätiin.
Tehdään virtaava astangajoogaharjoitus opitun pohjalta.
Perusteellisen ohjatun loppurentoutuksen jälkeen loppukeskustelu.

Kurssipaikka: Kuopion astangajoogasali, Tulliportinkatu 19, (käynti Kuninkaankadun puolelta, B-rappu, 2. krs.)
Aikataulu: la 30.10.2021 klo 10-14 ja su 31.10.2021 klo 11-14
Ohjaaja: Marjut Suohovi
Hinta: 40 €, Kuopion astangajooga -yhdistyksen jäsenet 30 €
Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kurssia. Kurssin voi maksaa myös paikan päällä käteisellä. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit sekä Sporttipassi käyvät myös maksuvälineenä.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 25.10. mennessä: info[at]kuopionastangajooga.fi

HUOM. Sähköpostistamme on viime aikoina lähtenyt joillekin viestin lähettäjille automaattivastaus, jonka mukaan viesti ei olisi mennyt perille, vaikka tämänhetkisen tiedon valossa viestit kyllä kulkevat normaalisti. Pahoittelemme häiriötä, koetamme ratkaista ongelman pian. Jos et saa vastausta viestiisi vuorokauden sisällä, niin kokeile toista osoitettamme ashtangakuopio[at]gmail.com.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää kurssimaksun suorittamista määräpäivänä, paitsi jos kurssin peruuttaa sähköpostitse tai puhelimitse ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Tiedot

Alkaa:
30.10.2021
Loppuu:
31.10.2021
Go to Top