ota yhteyttä

yhteystiedot

Osoite: Tulliportinkatu 19, 70100 Kuopio

Sähköposti: ashtangakuopio@gmail.com

Kuopion astangajooga ry
Puheenjohtaja Fenia Niemitz
Varapuheenjohtaja Petri Suohovi
Sihteeri Katja Tiilikainen
Rahastonhoitaja Nikolas Sowah

Mikäli haluat tietoa toiminnastamme ja tapahtumista, ilmoittaudu sähköpostilistalle osoitteeseen ashtangakuopio@gmail.com. Listan perumiset ilmoitetaan samaan osoitteeseen.

Ohjaajat

Marjut Suohovi
Petri Suohovi
Katja Tiilikainen
Saija Laaksonen

anna palautetta tai kysy

Kuulemme mielellämme jos sinulla on toiveita, ideoita, kommentteja tai kehitysehdotuksia toimintamme suhteen. Alla olevalla lomakkeella viesti tulee vaivattomasti perille ja tarvittaessa olemme sinuun yhteydessä palautteen tiimoilta.

Viestin lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.

  Haluan vastauksen sähköpostiini (pakollinen)

  yhdistyksestä

  Kuopion astangajoogasalin toimintaa ylläpitää Kuopion astangajooga ry, joka on perustettu vuonna 2006.

  Yhdistyksen tavoitteena on edistää ja kehittää astangajoogan harjoittamista Kuopion alueella. Kaikki astangajoogasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Viikkotuntien ja omien kurssien lisäksi yhdistys järjestää vierailevien ohjaajien kursseja sekä intensiivijaksoja useita kertoja vuodessa.

  Yhdistystä edustaa hallitus, johon tällä hetkellä kuuluvat Fenia Niemitz (puheenjohtaja), Petri Suohovi (varapuheenjohtaja), Nikolas Sowah (rahastonhoitaja), Katja Tiilikainen (sihteeri), Marjut Suohovi (opetustoiminnasta vastaava) ja Shanti Nieto.

  Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut astangajoogasta tai haluat tietää lisää toiminnastamme. Kuulemme mielellämme myös ajatuksiasi ja toiveitasi yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi, kaikenlainen palaute otetaan ilolla vastaan. Yhteyttä voit ottaa täältä.

  Lämpimästi tervetuloa mukaan Kuopion astangaporukkaan!

  hae jäseneksi

  Kuopion astangajooga ry:n jäseneksi hakeudutaan täyttämällä ja palauttamalla jäsenhakemuslomake. Lomakkeita on saatavana joogasalilla tai sen voi täyttää sähköisesti. Vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä 30€ ja se maksetaan yhdistyksen tilille erillistä viitenumeroa käyttäen. Maksutiedot löytyvät täältä. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet ja ylläpitää jäsenistä jäsenrekisteriä. Jäsenhakemuslomakkeella ilmoitetaan myös tarvittaessa jäsentietojen muutoksesta.

  Jäsenetuina ovat maksuttomat omatoimiset harjoitukset ja chanting sekä 10% alennus samoissa tiloissa hoitohuonettaan pitävän Tarmo Hakkaraisen shiatsu-hoidoista.

  Yhdistys ylläpitää jäsenistään jäsenrekisteriä. Omat rekisteritiedot voi tarkistaa ottamalla yhteyttä hallitukseen.

  Kuopion astangajooga ry:n säännöt.

  Viestin lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.

   Jäsenyys (pakollinen):

   Hyväksyn yhdistyksen säännöt (pakollinen):