Astangajoogan jatkokurssi

Ladataan Tapahtumat

Tutkitaan erilaisten harjoitteiden avulla, kuinka hengitys liittyy kehon toiminnallisuuteen ja kuinka hengityksen, ja sen kautta myös liikkeen, täysi potentiaali voisi löytyä asanaharjoituksessa. Kuinka hengitystä voi ”käyttää” asanaharjoituksessa ja kuinka löytää sopiva hengitys eriluonteisissa asanoissa.

Tehdään virtaava, ohjatuilta tunneilta tuttu astangajoogaharjoitus opitun pohjalta ja jatketaan istumaliikkeisiin. Opetellaan istumaliikesarjan ensimmäisiä asanoita keskittyen perustekniikkaan.

Kurssille on tervetulleita kaikki aloituskurssin käyneet joogaajat. Sopii myös sarjaa pitemmälle tehneelle jos haluat lisätä laatua harjoitukseesi syvyyssuunnassa

Lämpimästi tervetuloa asian äärelle!

Kurssipaikka: Kuopion astangajoogasali, Tulliportinkatu 19, (käynti Kuninkaankadun puolelta, B-rappu, 2. krs.)
Aikataulu: torstaina 18.5. klo 10-14
Ohjaaja: Marjut Suohovi
Hinta: 45€/35€ (alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, perhevapaalla olevat ja eläkeläiset)
Maksuohjeet tulevat ilmoittautuneille sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssia. Kurssin voi maksaa myös paikan päällä käteisellä. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit sekä Sporttipassi käyvät myös maksuvälineenä.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 11.5. mennessä: ashtangakuopio@gmail.com

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää kurssimaksun suorittamista määräpäivänä, paitsi jos kurssin peruuttaa sähköpostitse tai puhelimitse ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Tiedot

Päivämäärä:
18.5.2023
Aika:
10:00 - 14:00
Go to Top