Kurssit

Alkeiskurssi 16.-18.8.2019

Kurssilla tutustutaan astangajoogaan, opetellaan joogaharjoituksen hengitys sekä alkeisharjoituksen asennot eli asanat. Aloittaminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta, kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Mukaan joustavat vaatteet ja joogamatto, jonka saa tarvittaessa hankittua saliltakin. Hinta sisältää opetuksen viikonloppuna sekä viisi harjoituskertaa ohjatuilla viikkotunneilla.

Kurssipaikkka: Kuopion astangajoogasali, Tulliportinkatu 19, (käynti Kuninkaankadun puolelta, B-rappu, 2krs.)
Aikataulu: harjoitukset perjantaina klo 19-21 ja la-su klo 12-14
Ohjaaja: Marjut Kivinen
Hinta: 130€ (opiskelijat, työttömät, perhevapaalla olevat ja eläkeläiset 110€)
Maksuohjeet tulevat ilmoittautuneille sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssia. Kurssin voi maksaa myös paikan päällä käteisellä. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit sekä Sporttipassi käyvät myös maksuvälineenä

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 9.8. mennessä: info[at]kuopionastangajooga.fi tai ilmoittautumislomakkeella.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää kurssimaksun suorittamista määräpäivänä, paitsi jos kurssin peruuttaa sähköpostitse tai puhelimitse ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

 

Ayurvedakurssi

Lauantai 26.10.2019 klo 9.30-15

Ayurveda on intialainen lääketiede, joka pohjautuu tuhansia vuosia vanhoihin tietoihin ja taitoihin. Ayurvedassa ihminen  nähdään kokonaisuutena. Ihmisen ollessa terve sekä mieli että keho ovat tasapainossa. Ayurvedassa vaalitaan meille jokaiselle niin ainutlaatuista ja tärkeää sekä kehon  että mielen terveyttä sekä ennaltaehkäistään ja hoidetaan sairauksia.

Kurssin sisältö:

Ohjattu herättelevä ja energisoiva joogaharjoitus/ Marjut

Brunssi

Ayurveda -luento/ Riitta Saarinen

Miten pidän kehoni ja mieleni tasapainossa, energiatasoni korkealla ja stressitasoni matalalla syksyn pimenevissä illoissa.

Kehotyypin määritys/ Riitta

Selvitetään testin avulla oma kehotyyppi eli dosha ja tutustutaan sen ominaispiirteisiin. 

Yoganidra ja äänimaljat/ Petri ja Riitta

Päivän päättää noin tunnin mittainen jooganidrameditaatio ja äänimaljarentoutus

Kurssin hinta: 55 €

Riitta on Ayurveda kehon ja mielen Terveyskonsultti sekä Suomen Ayurvedayhdistyksen hallituksen puheenjohtaja. Riitasta lisätietoa www.nadi.fi 

Lisätietoa ja Ilmoittautuminen info[at]kuopionastangajooga.fi tai ilmoittautumislomakkeella 12.10. mennessä.
 

Juha Javanaisen kurssi 22.-24.11.2019

Kurssilla Mysore- tunteja sekä tekniikkaa ja luentoja aiheella Pranayama. Lisätietoa kurssin sisällöstä tulossa piakkoin!