Tervehdys joogit,

Tällä viikolla salillamme on alkanut kesätauon jälkeen taas joogatunnit ja moni onkin löytänyt tiensä takaisin salille harjoittelemaan. Huippua!

 

🪷 Syksyn viikkotunnit

Syyslukukaudelle on tullut pieniä muutoksia ohjattuihin joogatunteihin. Vielä heinäkuun ajan lukujärjestyksessä on yksi ohjattu joogatunti tiistaisin mutta elokuusta alkaen ohjattu tunti siirtyy torstaille. Lisäksi toinen ohjattu viikkotunti pidetään syyskuusta alkaen vaihdellen perjantaina klo 16.30 tai maanantaisin klo 18.45 alkaen joko 60 minuutin mittaisena tai välillä koko ykkössarja. Vaihtelua on siis luvassa! Kannattaa seurailla varauskalenteriamme.
Viikkotunnit elokuusta alkaen:

 • Maanantaisin
  • 17.00-18.30 Mysore
 • Tiistai
  • 6.00-7.30 Mysore
 • Keskiviikko
  • 17.00-18.30 Mysore
 • Torstai
  • 6.00-7.30 Mysore
  • 17:00-18.15 Ohjattu harjoitus

*Lisäksi toinen ohjattu viikkotunti pidetään syyskuusta alkaen vaihdellen perjantaina klo 16.30 tai maanantaisin klo 18.45 alkaen joko 60 minuutin mittaisena tai välillä koko ykkössarja.

 

🌞 Kurssit 

 • Elokuu, Aloituskurssi: Ensimmäinen aloituskurssi järjestetään elokuussa 14.8. alkaen neljänä peräkkäisenä maanantaina. Kurssilla tutustutaan astangajoogan harjoittelun perusperiaatteisiin, opetellaan hengitystekniikkaa ja mielen rauhoittamista. Opetellaan tekemään astangajoogan seisomasarja loppuliikkeineeen. Käydään läpi lyhyesti astangajoogan historiaa  ja Kuopion astangajoogasalin toimintaa. Kurssin käytyäsi voit tulla mukaan viikkotunneillemme. Kurssi soveltuu myös hyvin harjoittelijoilla, joilla on ollut taukoa asanaharjoituksesta. Lisätietoja ja tarkemmat ajankohdat löydät verkkosivuiltamme.
  Sitovat ilmoittautumiset 7.8. mennessä sähköpostitse:  ashtangakuopio@gmail.com
 • Syyskuu, Frank Kappas: 8.-10.9.  vieraakseemme saapuu Frank Kappas. Frank Kappas on maamme kokeneimpia astangajoogaopettajia. Hän on opettanut aktiivisesti astangaa jo yli kahden vuosikymmenen ajan Suomessa ja maailmalla. Kalevalainen jäsenkorjauksen opiskelu ja hoitojen tekeminen oli Frankille luonnollinen askel pitkäaikaiselle työskentelylle joogaajien kehojen ja avustamisen parissa. Syyskuun kurssi 2023 kurssi on tämän innostavan ja monipuolisesti mieli-kehoa taitavan opettajan toinen vierailu salillemme. Lisätietoja ja tarkemmat ajankohdat löydät verkkosivuiltamme.
  Sitovat ilmoittautumiset 25.8. mennessä sähköpostitse: ashtangakuopio@gmail.com

 

🦄 Oletko hukannut jotain?

Lost&Found koriin on ajan saatossa kertynyt salille unohdettuja tavaroita. Penkaise kori läpi käydessäsi salilla, ehkä löydät sieltä kadotetut shortsit tai lempikaulaliinasi lämmittämään sinua tuleviin syystuiskuihin.

 

✨ Seuraa meitä somessa 

Tapahtumia ja joogasalin fiiliksiä voit seurailla verkkosivujemme lisäksi myös sometiliemme kautta: Facebook ja Instagram.

Päivitämme sometilejämme silloin tällöin, säännöllisen epäsäännnöllisesti mutta kuitenkin aina aika ajoin. Jos olet innokas somesisällön tekijä ja haluaisit kertoa sosiaalisessa mediassa joogasalin kuulumisia, niin laita meille viestiä. ⭐

 

Nähdään matolla!

🧘🏽‍♀️🧘‍♂️🧘🏻

 

Parhain terkuin,

Fenia ja Kuopion Astangajooga