Moikka joogiporukat,

Joulu lähestyy – keho ja mieli asettuvat rauhoittumaan ja samalla odottavat katseet siirtyvät seuraavaan vuoteen.

 

Pikkujoulut 4.12.

Sunnuntaina 4.12. vietämme tämän vuoden viimeistä meditatiivista sunnuntai-aamua pikkujoulutunnelmissa. Aloitellaan klo 9 meditatiivisilla harjoituksilla Saijan vetämänä ja siirrytään siitä nyyttärimeiningillä jouluherkkujen pariin – tuo oma lempiherkkusi (mutta ei stressiä, kaikki on tervetulleita myös ilman herkkuja!).

Harjoitukseen ja pikkujouluihin osallistumisesta ei veloiteta harjoitusmaksua ja voit toki aikataulujen puitteissa osallistua vain jompaan kumpaan osuuteen.

Vietetään yhdessä mukava hetki hiljentyen ja toisemme kohdaten, kaikki ovat sydämmellisesti tervetulleita! 🤶🏻

 

Joulutauko ja ensi vuoden lukujärjestys

Varsinaisella joulutauolla salin tunnit ovat vain vuoden viimeisen viikon (26.12.2022-1.1.2023) ja ensi kevään lukujärjestyksen mukaiset tunnit alkaa heti maanantaina 2.1. Marjutin vetämällä mysorella.

Ensi kevään lukujärjestykseen tulee pieni muutos, kun Saijan vetämä tiistain ohjattu astangaharjoitus siirtyy perjantaille. Muutoin tunnit pysyvätkin entisillä paikoillaan. 🤸‍♂️

Lukujärjestys löytyy verkkosivuiltamme vanhasta paikasta ja samalta sivulta löytyy myös linkki varausjärjestelmäämme. Toivomme tunneille etukäteen ilmoittautumista, jotta opettajat osaavat hieman varautua tilanteeseen.

 

Alaoven koodi muuttunut

Alaoven koodi oli aiemmin saatavilla verkkosivuillamme mutta turvallisuussyistä se poistettiin sieltä ja lähetetään nyt harjoittelijoille varausvahvistusviestissä.

 

Salin käytännöt

Saliamme vuokraa säännöllisesti myös muita joogahengen kanssa yhdenmukaista toimintaa harjoittavia tahoja. Osa salilla sijaitsevista välineistä on alivuokralaistemme.

Jos et ole varma, onko bolsteri, tiili tai matto Kuopion Astangajoogien, niin kysäise opettajalta. Lisää salin etiketistä täällä.

 

Onko sinulla vanhaksi meneviä liikuntaseteitä käyttämättä?

Jos takataskussa on vuoden vaihteessa vanhaksi meneviä liikuntaseteleitä, voit ostaa niillä etukäteen ensi vuoden puolelle odottamaan harjoituskortin. Kysäise lisää opettajilta!

 

Ensi kevään kurssit 

Ensi keväälle on suunnitelmissa kolme aloituskurssia sekä yksi astangan tekniikakurssi. Vierailevien ohjaajien kurssit aloittaa helmikussa Frank Kappas, maamme kokeneimpia astangajoogaopettajia. Tulevista kursseista infotaan verkkosivuillamme.

Tulevat kurssit:

 Astangan aloituskurssi, maanantaisin 23.1., 30.1., 6.2., 13.2. klo 19.00-20:30, opettaja Petri Suohovi

 Astangajoogan viikonloppukurssi, 17.-19.2., opettaja Frank Kappas

Sitovat ilmoittautumiset kursseille osoitteeseen: ashtangakuopio@gmail.com

 

Rauhaisaa talvea ja nähdään toivottavasti salilla lämpimissä ja lempeissä merkeissä! ❄️

Parhain terkuin,

Fenia ja Kuopion Astangajooga