Hei joogi,

Syyskausi ja tunnit ovat pyörähtäneet jo tovi sitten käyntiin joogasalilla. Pääsääntöisesti tunnit ovat pysyneet samoilla paikoillaan eli mysoretunteja pidetään maanantai- ja keskiviikkoiltaisin (klo 17-18:30) sekä tiistai- ja torstaiaamuisin (klo 6:00 alkaen). Lyhyempää ohjattua sarjaa opetetaan tiistaisin (klo 16:15-17:15) ja torstaisin (klo 17:00-18:15). Lisäksi satunnaisemmin tullaan ohjaamaan myös  kokonaista ohjattua ykkössarjaa. Seuraa tulevia tunteja ja varaa paikkasi tunnille varauskalenteristamme. Tunnit perutaan automaattisesti, mikäli varauskalenterissa ei ole varauksia 1h ennen tunnin alkua. Aamuharjoittelijoiden osalta pyydämmekin tekemään tuntivarauksen jo edellisenä iltana. Muutoin tunneille voi saapua myös ilman varausta, tunneille mahtuu noin 12  ja yleensä kaikille on löytynyt paikka.  🧘🏽‍♀️

Uutena järjestetään joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai meditatiivinen aamupäivä, johon sisältyy kevyt asanaharjoitus sekä vaihteleva meditatiivinen harjoitus. Tarkemmat harjoituskuvaukset päivittyvät lukujärjestykseen. Harjoituksen jälkeen voi jäädä hetkeksi teelle keskustelemaan joogasta.  ✨

Syksyllä järjestetään lisäksi useampia astangajoogan aloituskursseja sekä jokunen jatkokurssi, joista ensimmäinen la-su 10.-11.9.2022. Aloituskurssi soveltuu myös mainiosti kertauskurssiksi niille, joilla on ollut taukoa harjoittelusta. Jatkokurssi soveltuu sarjaa jonkun aikaa harjoitelleelle niin uuden oppimiseksi, kuin myös viemään harjoitusta eteenpäin syvyyssuunnassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset verkkosivuiltamme.

Myöhemmin syksyllä saamme salillemme vieraaksi mm. Juha Javanaisen ja Janne Kontalan. Juha  on opettanut astangajoogaa yli 20-vuotta ja perustanut yhdessä Petri Räisäsen kanssa Helsingin Astangajoogakoulun. Juha tulee opettamaan salillemme astangajoogaa 14-16.10.2022 (pe-su). Heti seuraavana viikonloppuna, 21.-22.10.2022 (pe-la) pääsemme opiskelemaan Janne Kontalan kanssa filosofiaa ja meditaatiota. Janne on opiskellut hathajoogaa, meditaatiota ja joogafilosofiaa 25 vuotta, sisältäen täyspäiväistä ashrama-opiskelua, joogaopettajakoulutuksia, sekä tohtorintutkinnon vertailevassa uskontotieteessä. Kontala on yksi arvostetun joogalehti Anandan perustajista ja häneltä on julkaistu myös kaksi kirjaa.

Tarkemmat kurssiohjelmat varmistuvat piakkoin ja päivittyvät verkkosivuillemme syksyn aikana, voit kuitenkin ilmoittautua kursseille jo nyt sähköpostitse: ashtangakuopio@gmail.com.

 

Tervetuloa hengittämään, pysähtymään ja oppimaan uusia näkökulmia kehosta ja mielestä, nähdään matolla! 🤗

 

Parhain terkuin,

Fenia ja Kuopion Astangajooga ry