Terve joogit!

Kesä on saapunut joogasalillemmekin, siitä inspiroituneena päätimme toteuttaa pienen kevätsiivouksen mattoinventaarion muodossa. Kaikki mattohyllyn matot on siirretty salin puolelle. Käydessäsi salilla palautathan mattosi takaisin hyllyyn käytön merkiksi. Jos et millään ehdi käymään salilla kesäkuun aikana, niin kerro mikä on sinun mattosi, siirrämme sen puolestasi takaisin hyllyyn. Osa matoista onkin jo löytänyt jooginsa 😊 Kesäkuun jälkeen jäljelle jääneet matot annetaan hyväntekeväisyyteen. ✨

Kesä ja kuumuus nostavat myös herkemmin hien pintaan harjoitellessa. Muistathan ottaa toiset harjoittelijat huomioon pitämällä huolta henkilökohtaisesta hygieniastasi salilla harjoitellessasi. Harjoitella saa toki antaumuksella, eikä hikipisaroita tarvitse vältellä mutta harjoitusvaatteet on hyvä pestä säännöllisesti ja tarvittaessa käyttää pyykkietikkaa niin, että hiki ei pinty vaatteisiin, unohtamatta tietenkään omia suihkutteluja sekä tarvittaessa hygieniatuotteiden käyttöä. 🙏🏼

Kiitos vielä lukuisista vastauksista palautekyselyymme. Olemme suunnitelleet sen pohjalta syksylle mm. jokaisen kuukauden ensimmäiselle sunnuntaille vaihtelevia meditatiivisia harjoituskokonaisuuksia, joiden jälkeen salille voi jäädä hetkeksi nauttimaan teestä ja jutustelemaan joogasta. Näistä lisää syksyllä!

Viikkotunnit pyörivät kesäisinkin, poikkeuksena kaksi viikkoa heinäkuussa (11.-24.7.2022), jolloin sali lomailee. Otoilemassa voi käydä tänäkin aikana.  (Jos et ole vielä yhdistyken jäsen mutta haluaisit liittyä ja hyödyntää mm. salia omaan harjoitteluun niin hae jäseneksi täyttämällä lomake verkkosivuillamme.

Aurinkoa ja inspiraatiota kesään ja harjoituksiin 🌞

Fenia ja Kuopion Astangajooga ry