Kesäinen tervehdys, joogan ystävät!

Kesällä moni lomailee, ja silloin saattaa löytyä taas mukavasti aikaa myös joogaharjoitukselle. Tunteja pidetään salillamme myös heinäkuussa, kannattaa siis seurailla kalenteria osoitteessa https://www.kuopionastangajooga.fi/tunnit/. Muistathan varata paikkasi tunnille ennakkoon varausjärjestelmän kautta.

Kevään kausikorttien voimassaoloaika on päättynyt 30.6., joten kannattaa ostaa uusi kausikortti ennen kuin osallistut seuraavalle tunnille. Tästä eteenpäin kausikortti on voimassa aina 6 kuukautta ostohetkestä alkaen, kun aiemmin ne olivat voimassa lukukausittain. Näin kausikortin ostaminen on jatkossa kannattavampaa myös kesken syksyn tai kevään. Tarkistimme myös kausikortin ja 10 kerran kortin hintoja hieman ylöspäin, jotta ne vastaavat paremmin nykyistä kustannustasoa. Harjoituskorttivaihtoehdot, hinnat ja ohjeet löytyvät sivulta https://www.kuopionastangajooga.fi/tunnit/#hinnasto.

Silloin kun kalenterissa ei näy varauksia, voivat yhdistyksemme jäsenet käydä harjoittelemassa omatoimisesti. Jäsenyys maksaa vain 30 € per kalenterivuosi, ja se on oiva tapa tukea yhdistyksen tavoitetta edistää ja kehittää astangajoogan harjoittamista Kuopion alueella. Lue lisää jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä sivultamme https://www.kuopionastangajooga.fi/yhteys/#yhdistyksesta.

Yhdistys piti 21.6. vuosikokouksen, jossa hallituksen kokoonpano muuttui hieman. Pitkäaikainen puheenjohtajamme Marjut sekä varapuheenjohtajamme Petri pääsevät nyt keskittymään täysillä joogan ohjaamiseen, kun hallituksessa jatkanut kuusikko huolehtii yhdistyksen ja salin arjen pyörittämisestä. Kiitos Marjutille ja Petrille huikeasta työstä, pyrimme jatkamaan samaan malliin 🙏🏻

Kuuntelemme jatkossakin herkällä korvalla salilla kävijöiden palautteita ja kehitysideoita – ollaan siis yhteyksissä!

Ihanaa kesää ja lempeitä harjoituksia

Minna & muu hallitus