Kuopion astangajoogasalin syyskausi on edennyt jo yli puolen välin ja on niiiin ilahduttavaa, miten iso joukko meitä harjoitukseen ”hurahtaneita” onkaan!

Ollaan oltu pari kertaa kauden aikana semmoisen luksusongelman äärellä, että tunnille tulijoita on ollut jopa ruuhkaksi asti. Normaaliolosuhteissa tämä olisi pelkkä ilo eikä ongelma laisinkaan, mutta koska maailmanmeno on keväästä alkaen ollut erityinen, on meidänkin pitänyt miettiä uusia ratkaisuja.

Jotta pystymme takaamaan tunnille tulijoille turvallista väliä vierellä harjoitteleviin, joudumme rajaamaan tuntien oppilasmäärää. Tätä varten on luotu varausjärjestelmä, jossa pääset ilmoittautumaan tunnille. Linkki varausjärjestelmään sijaitsee Tunnit-sivulla lukujärjestyksen yläpuolella. Klikkaamalla linkkiä pääset kirjautumaan järjestelmään ja valitsemaan haluamasi tunnin. Muista perua tunti, jos tuleekin este. Jos tulet tunnille ilman etukäteisvarausta, emme voi taata, että mahdut mukaan.
Varaussysteemin yksityiskohdat, kuten kuinka paljon ennen voit vielä varata tai perua tunnin, ovat vielä hiukan vaiheessa. Seuraavat pari viikkoa järjestelmää testataan ja fiilataan mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Jos jotain toiveita ja vinkkejä on, laita viestiä tai kerro salilla ohjaajille!

Muistutan vielä yleisistä ohjeista, mitä koronatilanteessa kannattaa huomioida:

  • Pese kädet tullessasi salille ja lähtiessäsi myös. Käsidesiä on käytössäsi sekä heti eteisessä, että salin puolella.
  • Tule paikalle terveenä.
  • Käytä omaa mattoa. Jos lainaat salin palikoita, huomioi käsihygienia.
  • Jos et halua ohjaajan fyysisiä avustuksia, liimaa post-it lappu mattosi oikeaan etukulmaan merkiksi. Lappuja on salin pikkupöydällä.

Yksi parhaita tapoja pitää huolta omasta vastustuskyvystä, on tehdä hengittävää joogaharjoitusta 🙂

Pidetään näin huolta itsestämme ja toisistamme!