Hei joogaväki!

Joogasalin syyskausi napsahtaa käyntiin maanantaina 3.8. Uusi lukujärjestys pitää sisällään harjoituksen jokaiselle arkipäivälle. Maanantai ja keskiviikko on pyhitetty mysoreharjoitukselle, vetäjinä Ansku ja allekirjoittanut, tiistaina Saija vetää tunnin mittaisen ohjatun seisomasarjan, torstaina on Petrin vetämä ohjattu seisomasarja pienellä extra vivahteella (75 min) ja perjantaina Katjan ohjattu seisomasarja. Torstain ja perjantain tunneilla on mahdollisuus jatkaa omaa harjoitusta istumaliikkeisiin tai kakkossarjaan kun muu porukka siirtyy ohjatusti loppuliikkeisiin. Lisää infoa tästä saat ko opettajalta. Lisäksi on suunnitteilla erilaisia teematunteja esim. bandhojen, dristin ja asanatekniikan sekä hengityksen parissa. Nämä ajoittuvat lauantaille tai sunnuntaille, ja päivittyvät salin lukujärjestykseen elokuun alkupuolella. Toiveita otetaan vastaan!

Syksyn ensimmäinen alkeiskurssi on Petrin vetämä, neljänä maanantai-iltana alkaen 24.8. puolitoista tuntia kerrallaan. Syyskuussa vedän viikonloppualkeiskurssin 5.–6.9. Nyt on tarjolla alkeiskursseja moneen makuun. Kurssit toimivat hyvin myös esim. korona-notkahduksen kokeneelle joogakonkarille 🙂 Saat inspiraatiota ja alkusysäyksen takaisin harjoitukseen ja kurssilta oppii aina jotain uuttakin.

Janne Kontala vierailee salilla 29.–30.8. Kurssin sisältö johdattelee syvemmälle joogan perimmäistä tarkoitusta, mielen hiljentämistä ja rauhoittamista kohti.

Kaikille kursseille on vielä tilaa.

Kurssi- ja tuntikalenteri vielä muotoutuu ja lisää ohjelmaa varmistuu. Seuraa nettisivujamme www.kuopionastangajooga.fi ja meidän Facebook– ja Instagram-tilejä. Siellä tiedotetaan kaikesta ajankohtaisesta.

TÄRKEÄÄ:
Henkilökohtaisesta hygieniasta ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen, jokainen omalta osaltaan, on eräs joogisia perusperiaatteita. Nyt se on tärkeämpää kuin koskaan koronamahdollisuuden vuoksi mutta ihan jo siitä syystä että voimme antaa toisillemme harjoitusrauhan siistissä ja raikkaassa salissa.

Toivon että jokainen huolehtisi peseytymisestä ennen matolle tuloa, puhtaalla iholla hiki ei haise. Joihinkin materiaaleihin tuppaa pinttymään hajua, vaikka vaatteet pesisikin aina harjoituksen jälkeen. Etikkakylpy auttaa tähän vaivaan. Esim. Marttojen sivuilta löytyy hyvät ohjeet:) Sali on pieni ja ilmanvaihto tapahtuu wanhanaikaisesti ikkunat avaamalla, joten em. keinoilla pystymme hiukan vaikuttamaan, että ilma on miellyttävää hengittää. Vahvat hajusteet kannattaa myös jättää muuhun tilanteeseen.

Salin siivotaan kerran viikossa perusteellisesti, mutta muuten se homma on lähinnä ohjaajien harteilla. Voit kantaa oman joogisen kortesi kekoon puhdistamalla harjoituspaikkasi harjoituksen jälkeen. Jos lattialle on tippunut hikeä tms, pyyhi lattia kostealla liinalla. Kertakäyttöisiä- ja mikrokuituliinoja löytyy salin kylppäristä. Pyyhi samalla maton murut jos mattosi on rapisevaa sorttia. Nenäliinoja ja pyyhkeitä pidetään omalla matolla, ei lattialla.

Käsihygieniatuotteita löytyy heti sisääntullessa naulakon hattuhyllyltä ja salista ikkunalaudalta, käytä niitä vapautuneesti.

Tule salille vain täysin terveenä.

Lämpimästi tervetuloa Kuopion astangajoogasalille!

Marjut